Politika Uncategorized

Sorban állás Gulyás Gergelynél

Közismert az a marketing fogás, mely szerint egy új termék piacra dobását jól kell időzíteni, megfelelően reklámozni és árukapcsolással az érdeklődést huzamosan fenntartani, biztosítva ezáltal az élményorientált vásárlást.

A Magyar Péter fémjelezte politikai termék teljesíti a fenti ajánlásokat.

A véleményformálók által, a gyermekek védelméért szervezett többtízezres civil megmozdulást követően, a kormányellenes hangulatot meglovagolva, Orbán Viktor menesztését célként megjelölve, összekapcsolva a Gyurcsány vezette ellenzék leváltásával, Magyar Péter hirtelen óriási népszerűségre tett szert.

Utólagos megnyilvánulásai és cselekedetei (budapesti jelöltállításai a regnáló esélyes ellenzéki polgármesterekkel szemben), egyre inkább azt sugallják, az ellenzék rovására növeli követői táborát. Valójában nem a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, hanem csak annak vezetőjét, Orbán Viktort akarja leváltani.

Mindezek figyelembevételével érthetőbb Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter, a Magyar Péterrel kapcsolatos jelenségre, a február 16.-i Kormányinfón egy kérdésre adott válasza: „Ami ebben az esetben történt, ahhoz nekem nincs közöm, de ha mégis van, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem”.

Ha minden így marad, június 10.-étől hosszú sorokban fognak állni a FIDESZ-re szavazók, hogy kifejezzék hálájukat Gulyás Gergelynek, aki Magyar Péter barátjaként előre borítékolja az EP-választás végeredményét.

Valószínű Orbán Viktor nem lesz köztük, ő már a 2030 utáni államelnöki pozíciót célozza meg, a putyini modellt követve. Elvégre neki is, nem csak Novák Katalinnak, nyugdíjasként jól jöhet az állam által fizetett három titkár mellett egy házvezetőnő.

Lakatos P.


Érdekelhet még...

Népszerű cikkek...